AcasăPoliticaPONTA: Acordul de coabitare, ca si cel cu FMI: e suspendat de...

PONTA: Acordul de coabitare, ca si cel cu FMI: e suspendat de presedinte!

Intrebat despre stadiul pactului de coabitare pesedinte-premier, odata ce seara trecuta seful statului a anuntat ca refuza sa semneze memorandumul cu FMI, seful Guvernului a anuntat ca acordul e „suspendat”.

Ponta considera ca demersul presedintelui, despre care sustine ca a aflat de la TV, denota „iresponsabilitate”. Si ca, pana ce presedintele nu se va razgandi asupra refuzului de a aproba memorandumul cu forul financiar international, acordul de coabitare este suspendat. „E evident ca a fost… E ca si acordul cu FMI-ul: e suspendat de presedinte pana cand domnia sa e de acord sa semneze”, a punctat, marti, premierul.

Tot in decursul acestei zile, seful Guvernului i-a adresat liderului de la Cotroceni o scrisoare, prin care ii solicita, urmare a deciziei anuntate seara trecuta, stabilirea unei intrevederi pe tema Bugetului, la care sa participe si ministul Finantelor, al Bugetului, dar si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

Seful statului a anuntat, luni seara, intr-o declaratie de presa de la Cotroceni, ca nu va aproba Memorandumul cu FMI, respingand acciza suplimentara propusa pentru carburanti.

110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger