AcasăPoliticaPonta a pierdut si batalia pe TVR

Ponta a pierdut si batalia pe TVR

Asa cum au cerut liberalii, cele doua Camere ale Parlamentului se vor reuni, vineri, in sedinta comuna, pentru a vota conducerea TVR.

Victor Ponta, fortat sa cedeze in fata partenerilor de guvernare

Ca sa nu-l lase de tot in offside pe premier, penelistii au acceptat ca Executivul sa emita o ordonanta de urgenta care sa asigure cadrul legal numirii de catre Birourile reunite ale Parlamentului a unei conduceri interimare la TVR. ”Printr-o ordonanta de urgenta vom asigura cadrul legal pentru situatia, pe care nu mi-o doresc. Vineri  este convocat din nou Parlamentul, sper sa avem o conducere la TVR. Va fi o propunere, sper sa existe cvorum, sa treaca”, a anuntat Victor Ponta  in sedinta de Guvern. O sedinta care a inceput cu patru ore intarziere, timp in care premierul a fost obligat  sa se justifice in fata liberalilor. Ca sa se scoata, Victor Ponta a dat vina pe parlamentarii PSD, mentionand ca acestia i-au ignorat indemnul si au parasit plenul fara acordul lui. Explicatia a fost imediat taxata de liderul PNL, Crin Antonescu, care nu a ratat momentul pentru a-l ironiza pe premier.

”Chestiunea de pe ordinea de zi a Guvernului cu TVR, asa cum stiti, a aparut in urma fugii PSD, o decizie politica pe care n-am inteles-o. Ponta a spus ca a pierdut controlul (parlamentarilor – n.r). Sper ca este o situatie temporara, l-am imbarbatat in sensul acesta, l-am incurajat, e greu sa stii ca partenerul tau nu detine controlul asupra propriului partid”, a precizat Antonescu.

author avatar
eNational
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger