AcasăPoliticaPonta a pasit cu stangul in Palatul Victoria

Ponta a pasit cu stangul in Palatul Victoria

Dupa mai bine de 20 de zile petrecute in Turcia, Victor Ponta s-a intors sontac-sontac la Guvern. Vigilenti, adversarii din opozitie nici nu l-au lasat sa se instaleze in fotoliul de prim-ministru, cerandu-i rapid sa-si dea demisia.

Intors in tara dupa operatia pe care a suferit-o la picior, premierul Victor Ponta a facut o prima oprire la Palatul Victoria

Mare le-a fost mirarea pesedistilor cand l-au vazut pe Victor Ponta, pe care-l stiau inca la recuperare pe malul Bosforului, pasind cu greutate pe treptele Palatului Victoria. La post erau insa interimarii Rovana Plumb si Gabriel Oprea, care au asigurat primirea calduroasa. Fiind prima zi de munca, premierul a evitat excesele, lasandu-l tot pe Oprea sa conduca sedinta de Guvern. Mai mult, dupa cateva ore petrecute la birou, Ponta a plecat insotit de fiul sau Andrei. Mai agili decat social-democratii, care cascau gura la imaginile cu premierul in carje, liberalii s-au repezit sa-i ceara acestuia sa plece din functie. „Sa-si dea demisia! A plecat pe furis, a venit pe furis. Trebuie sa plece”, a declarat prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban. „Ponta este un experiment politic esuat. Ar trebui sa se apropie de sfarsit”, a completat si Catalin Predoiu.

Se tine departe de DNA

Dispus sa-si reia activitatea in fruntea Executivului, Victor Ponta nu vrea sa dea ochii si cu procurorii anticoruptie. Acesta este si motivul pentru care avocata premierului, Loredana Radu, s-a prezentat la DNA inarmata pana-n dinti cu documentele medicale din care reiese ca Ponta nu se poate prezenta in fata procurorilor.

 

author avatar
Adelina Ionicel
1.325 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger