AcasăPoliticaPonta a explicat de ce a spus ca locul ales de el...

Ponta a explicat de ce a spus ca locul ales de el pentru vacanta ar fi mai ieftin ca Mamaia

O intalnire dintre Ponta si reprezentantii patronatelor din turismul romanesc, care a avut loc vineri la Mamaia, in prezenta ministrului de Finante, a readus in discutie o afirmatie pe care premierul a facut-o zilele trecute si care a iscat un sir intreg de comentarii.

Mai exact, Victor Ponta a clarificat declaratia facuta recent, la intoarcerea din vacanta petrecuta dincolo de Ocean, in privinta costurilor excursiei sale in strainatate, in comparatie cu o vacanta petrecuta in Mamaia, considerata una dintre statiunile cu cele mai bune conditii de pe litoralul autohton.

„Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin ca Mamaia”, sustinuse premierul, intr-un interviu televizat, la scurta vreme de la intoarcerea in concediul petrecut in America.

Cum afirmatia din care se intelegea ca o vacanta la Miami ar fi mai putin costisitoare ca una petrecuta in Mamaia nu a trecut neobservata, primul-ministru a fost intrebat daca isi mentine afirmatia in cauza. Moment in care seful Executivului a cam aruncat pisica in dreptul ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, aflat la aceeasi masa a discutiilor. „Asa m-a informat ministrul de Finante, ca el vine mai des la Mamaia”, a precizat, mai in gluma, mai in serios, premierul Ponta, in conditiile in care Teodorovici a fost pozat, zilele trecute, in aceasta statiune.

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger