AcasăPoliticaPonta a declansat „Operatiunea duba”

Ponta a declansat „Operatiunea duba”

Puterea i-a cam luat mintile lui Victor Ponta, considera presedintele PNL, Crin Antonescu, care condamna obiceiul fostului sau partener de alianta de a ameninta cu puscaria in stanga si-n dreapta.

In opinia liberalilor, Victor Ponta si-a facut un obicei din a ameninta cu puscaria

Antonescu se declara contrariat de atitudinea dictatoriala a lui Ponta si spune ca a asistat la cateva episoade in care seful Executivului a facut  comentarii despre inchisoare si dube. „Cand o faci de trei ori patru ori in prezenta mea, prima data mi-a produs un soc si i-am spus «stai sa facem o pauza». Sunt lucruri extrem de triste”, a afirmat  presedintele PNL. Mai mult, acesta a precizat ca printre cei amenintati de Ponta se numara si George Scutaru, liderul gupului PNL din Camera Deputatilor. Informatie confirmata ulterior de Scutaru, care a povestit pentru un cotidian online cum dorea Ponta sa-l bage-n duba. „Pe 22 martie a fost la Braila o lansare regionala a europarlamentarilor PNL. Cu aceasta ocazie, am avut un discurs unde am afirmat, printre altele, ca s-a trecut de la capitalismul de cumetrie din vremea lui Iliescu la social-democratia de duba acum, pe vremea lui Victor Ponta, si ca duba a devenit unitatea de masura a eficientei guvernarii. (…) La doua zile dupa lansare, la final sedintei de plen a Camerei Deputatilor,  m-am dus catre premier cu textul acestei declaratii. Langa premier se afla ministrul de Finante, moment in care premierul a luat hartia si a spus «bun, asta o lasam la o parte, vad ca te-ai specializat in dube, vezi ca poate te luam noi cu duba». Am ramas stupefiat de aceasta atitudine a premierului, mai ales ca a spus-o pe un ton foarte apasat, se vedea ca era foarte iritat, sfatuindu-ma sa imi vad de alte lucruri”, a relatat deputatul PNL.

Dragnea , avocatul premierului

Atitudinea premierului il uimeste pe Crin Antonescu

„Victor  Ponta nu a amenintat niciodata si nu va ameninta niciodata cu puscaria”, s-a grabit Liviu Dragnea sa demonteze acuzatiile liberalilor. „Antonescu si Scutaru sunt doi mincinosi. Victor Ponta nu are cheile de la puscarie. Cum poate sa spuna cineva ca il ameninta Victor Ponta cu puscaria? De unde pana unde are Victor Ponta atributii in sensul acesta?”, a mai spus Dragnea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.612 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger