AcasăPoliticaPonta a convocat Comandamentul pentru situatii de urgenta, la Guvern

Ponta a convocat Comandamentul pentru situatii de urgenta, la Guvern

Premierul a convocat din nou, miercuri, Comandamentul pentru situatii de urgenta. Sedinta va incepe la ora 16 si va avea loc la sediul Guvernului.

In contextul in care trei judete – Olt, Teleorman si Arges -se afla, pana joi dimineata, sub avertizare Cod rosu de inundatii, iar meteorologii au anuntat noi avertizari COd portocaliu si galben de precipitatii abundente, pentru Caras-Severin, Dolj si Mehedinti, respectiv judetele Timis, Hunedoara, Gorj, Valcea si Olt, membrii Comandamentului pentru situatii de urgenta se vor intruni miercuri, la Palatul Victoria, pentru a evalua situatia si a stabili ce masuri se impun in continuare in zonele afectate de furia naturii.

Comandamentul se va reuni incepand cu ora 16. De altfel, premierul a fost, marti, in mai multe zone afectate de inundatii, si a participat la Comandamentul pentru situatii de urgenta de la sediul Prefecturii Judetului Dolj. De asemenea, membrii acestui Comandament pentru situatii de urgenta s-au intrunit si luni seara, la Palatul Victoria, pentru a discuta pe marginea acestei  chestiuni.

Ramaneti pe national.ro pentru toate detaliile!

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger