AcasăPoliticaPonta a anuntat ca cand ar putea avea loc lansarea oficiala a...

Ponta a anuntat ca cand ar putea avea loc lansarea oficiala a fundatiei sale

A stiut sau nu Victor Ponta de afinitatile liberale ale celor pusi pe functii?

Noul proiect caruia i se dedica Victor Ponta e pe punctul de a fi functional. Odata ce vor fi puse la punct detaliile necesare functionarii proiectului, fundatia Black Sea Regional Projects 2020, ale carei baze au fost puse de catre fostul premier va fi gata de lansarea oficiala in mai putin de trei saptamani.

Care lansare ar putea avea loc „în jurul datei de 20 februarie”, dupa cum a anuntat, marti in jurul pranzului, Victor Ponta insusi, prin intermediul contului sau de pe o retea de socializare. Mai exact la aproape o luna de la inregistrarea in instanta.

Insa in tot acest rastimp, Ponta si partenerii sai din structura de conducere a fundatiei- ale caror nume nu au fost confirmate oficial- urmeaza sa mai puna la punct unele aspecte, incadrate la categoria pasi procedurali – mai precis sediul de lucru si programul de activitati, din cate a anuntat primul-ministru. „Ne dorim sa avem alaturi prieteni, parteneri, membrii corpului diplomatic si reprezentantii mediului de afaceri – toti cei care au dorinta si capacitatea de a pune umarul la o viziune regionala de dezvoltare!”, a mai notat Victor Ponta pe Facebook.

Va reamintim ca, pe 21 ianuarie, fundatia a fost inregistrata, oficial, prin decizie a Instantei. Mai precis, magistratii Judecatoriei sectorului 5 au admis solicitarea de acordare a personalitatii juridice a Asociatiei „Black Sea Regional Projects 2020”.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger