AcasăPoliticaPonta: 6 iulie 2012, USL a demonstrat ca e unul dintre cele...

Ponta: 6 iulie 2012, USL a demonstrat ca e unul dintre cele mai puternice proiecte politice

6 iulie 2012 fost unul dintre momentele in care s-a demonstrat faptul ca USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii, este mesajul postat de Victor Ponta pe contul sau de Facebook. Premierul a adaugat ca regreta faptul ca liberalul Crin Antonescu nu a continuat proiectul.

„Astazi, concomitent cu sarbatoarea Zilei Justitiei, se implinesc doi ani de cand Traian Basescu a fost suspendat din functia de presedinte, prin votul Parlamentului Romaniei, pentru a doua oara.

6 iulie 2012 a fost unul dintre momentele in care am demonstrat, impreuna cu Crin Antonescu si Daniel Constantin, faptul ca USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratica a tarii. Regret ca totusi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!

Voi sustine mereu ca cei 7,4 milioane de romani care au votat pentru demiterea lui Traian Basescu au avut dreptate in decizia lor de a sanctiona abuzurile presedintelui. Am respectat decizia Curtii Constitutionale cu gandul la viitorul Romaniei, chiar daca mi-a fost foarte greu sa accept ideea ca votul romanilor a fost ignorat.

PS: Au mai ramas doar 23 de saptamani pana cand Traian Basescu va pleca de la Cotroceni!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Mesajul este insotit de doua imagini, una in care apare premierul alaturi de Daniel Constantin si Crin Antonescu, iar in a doua fotografie Crin Antonescu da mana cu Traian Basescu, la Parlament.

author avatar
Alina Costache
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger