AcasăPoliticaPoliticienii maghiari renunta la morga si o dau pe ”miticisme”

Politicienii maghiari renunta la morga si o dau pe ”miticisme”

Suparat ca udemeristii ignora partidul fondat de el (PPMT – n.r.), Laszlo Tokes l-a balacarit pe Kelemen Hunor in cel mai pur stil dambovitean.

Fost om al bisericii, Laszlo Tokes trece peste faza cu iertarea greselilor si da cu barda in adversarii politici

Conducator ”arogant si incompetent” al unui partid care ”abia a reusit sa treaca de pragul electoral cu ajutorul unor voturi romanesti din afara Carpatilor”, asa il descrie Laszlo Tokes pe rivalul Kelemen Hunor, presedintele UDMR. ”Se ploconea in fata fostului prim-ministru Adrian Nastase, condamnat pentru fapte de coruptie (la congresul PSD – n.r.) Fata de Kelemen Hunor, si Markó Béla era mai bun!”, si-a continuat Tokes tirada anti-Hunor.

Kelemen Hunor nu are succes in randul maghiarilor radicali

Enervat la culme de liderul UDMR (care sustine ca nu se simte incomodat de existenta PPMT si crede ca fostul pastor reformat exceleaza doar in declaratii ”aberante”), Tokes il roaga ”insistent” pe Kelemen Hunor sa-si reconsidere afirmatiile. In caz contrar UDMR ar putea ajunge ”pe rampa de gunoi a istoriei”, ameninta liderul PPMT. Pana sa riposteze Hunor, in disputa a intervenit Marko Bela, care l-a acuzat pe Laszlo Tokes ca nu face altceva decat ”sa conteste tot ceea ce nu este condus de domnia sa”.

author avatar
eNational
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger