AcasăPoliticaPoliticienii baga capul frumusel la cutie

Politicienii baga capul frumusel la cutie

Politicienii nu mai indraznesc sa miste dupa nenorocirea petrecuta la clubul Colectiv

Carnagiul de vineri seara i-a scos pe romani din case si le-a luat maul politicienilor.

Politicienilor le este frica sa mai miste dupa nenorocirea petrecuta la clubul Colectiv

Atatata mai bine de un sfert de secol de demnitari si functionari corupti, ”mamaliga romaneasca” sta sa explodeze. Marsul tacut al miilor de oameni iesiti duminica pe strazi nu pentru a cere salarii mai mari, ci in semn de omagiu si de solidarizare cu victimele incendiului izbucnit vineri seara la clubul bucurestean Colectiv, a bagat frica in oasele politicienilor, determinandu-i sa ramana cu capul bagat la cutie si sa renunte, rand pe rand, la toate actiunile programate pentru aceasta saptamana. Prima ”victima” a fost motiunea depusa de PNL la Senat, impotriva ministrului Gabriel Oprea.

Senatorul Ion Popa a anuntat ca liberalii isi retrag motiunea anti-Oprea

Tinand cont de situatia actuala legata de tragicul eveniment petrecut vineri noaptea si pentru ca nu este un moment in care sa facem o dezbatere pe un subiect de politica, am decis in numele semnatarilor motiunii simple sa o retrag de pe ordinea de zi. Consideram ca nu este momentul oportun pentru dezbaterea unei motiuni simple”, a parafat liderul grupului senatorilor PNL, Ion Popa, in scris, epitaful motiunii. Deputatii nu s-au lasat nici ei mai prejos, ci au cerut reprogramarea ”Orei premierului” pentru o data ulterioara. ”Dezbaterea cu primul-ministru a fost amanata pentru saptamana viitoare, data fiind situatia care exista in tara”, a anuntat secretarul Camerei, Niculae Mircovici, ieri, dupa sedinta Biroului permanent.

Emil Streinu a mostenit PRM-ul

Si mai prudenti s-au dovedit a fi membrii Partidului Romania Unita, care si-au mutat congresul, programat sa aiba loc duminica viitoare, tocmai la anul: ”Biroul Permanent al PRU, intrunit in regim de urgenta, a luat decizia sa amane desfasurarea primului congres al partidului, programat pentru data de 8 noiembrie, din solidaritate cu victimele tragediei care a avut loc in clubul Colectiv din Bucuresti. Conform deciziei BPN, data organizarii congresului PRU va fi 24 ianuarie 2016”. Spre deosebire de politicienii bastinasi care, cu exceptia europarlamentarului Corina Cretu, n-au indraznit sa calce pe trotuarul din fata clubului Colectiv, multi dintre diplomatii acreditati la Bucuresti au venit la locul dezastrului pentru a aprinde personal lumanari. Asa au facut Hans Klemm (SUA), Francois Saint-Paul (Franta), Osman Koray Ertas (Turcia).

PRM, fidel principiului ”mortii cu mortii, vii cu vii”

Oamenii politici bastinasi nu indraznesc sa calce pe trotuarul din fata clubului Colectiv

Decedat politic de mai multa vreme, PRM si-a vazut de ale lui si a mers inainte cu congresul extraordinar convocat sambata, 31 octombrie. Cand peremistii si-au ales un nou presedinte, in locul repauzatului Corneliu Vadim Tudor: pe generalul in retragere Emil Streinu. Despre care s-a aflat, cu aceasta ocazie, ca a fost ”eminenta cenusie” a PRM. ”Nu m-am bagat in politica, desi am actionat in spiritul PRM, pentru ca intotdeauna, tribunul, domnul Corneliu Vadim Tudor, care de acolo din ceruri ne priveste pe toti, imi spunea «Stai in spate, esti eminenta cenusie a partidului»”, a dezvaluit Streinu vechea sa legatura cu partidul pe care a ajuns sa-l conduca.

author avatar
Simona Badulescu
389 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger