AcasăPoliticaPoliticianul care a anuntat intr-o conferinta ca isi cauta iubita, exclus din...

Politicianul care a anuntat intr-o conferinta ca isi cauta iubita, exclus din MP

Situatie inedita, la nivel de politica autohtona. Un tanar membrui al Miscarii Populare si-a asigurat popularitatea, cel putin la nivel de idei de a-si gasi jumatatea. Nu oricand, ci inainte de alegerile locale. Si nu oriunde, ci de la sediul formatiunii din care face(a) parte.

Omul si-a cautat iubita, dar a ramas fara partid. Protagonistul povestii este chiar seful organizatiei municipale a Miscarii Populare Giurgiu, Marius Cracea, un tanar in varsta de 38 de ani, aflat in cautarea unei iubite, in plin an electoral.

Mai bine spus, fostul sef al PM Giugiu, pentru ca, in urma cu aproximativ doua ore, presedintele MP Giurgiu, Ionel Dinu, a anuntat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca barbatul este exclus din Miscarea Populara. „Nu toleram asa ceva in cadrul partidului. (…) Domnul Cracea (…) nu mai face parte din MP Giurgiu”, a tinut sa fie cat se poate de clar seful MP Giurgiu.

Cat sa va facem sa intelegeti ce s-a intamplat in cazul de fata, va spunem ca abia ce apucase, deunazi, Marius Cracea sa precizeze, intr-o conferinta de presa, avand in spate sigla MP, faptul ca isi cauta o partenera de viata, anunt care, intr-o prima faza, a parut doar o gluma, ca joi a si ramas fara locul in formatiunea amintita.

„Anuntul meu, pe scurt, ar putea fi sintetizat astfel – politician giurgiuvean… caut iubita”, vestea tanarul Cracea in conferinta de presa, inainte de a oferi si cateva detalii cu privire la ceea ce asteapta de la viitoarea partenera de viata – sa fie inteligenta, atragatoare, si pe cat posibil, sa lucreze in sistemul de justitie. „Alegerile locale se apropie si, chiar daca nu sunt prima optiune a partidului, trebuie sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei”, apucase sa spuna, miercuri, tanarul politician din Giurgiu, inainte de a afla ca va fi dat afara din MP.

[youtube]31qz0-3mPgc[/youtube]

Sursa foto: presalibera.net. Sursa video: youtube/Valahia TV

148 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger