AcasăPoliticaPocora: Imi asum nereusita in alegerile interne. Ma retrag din functia de...

Pocora: Imi asum nereusita in alegerile interne. Ma retrag din functia de purtator de cuvant al PNL

Deputatul liberal Cristina Pocora a anuntat, vineri, ca se retrage din functia de purtator de cuvant al PNL si de sef al Departamentului de Comunicare al acestui partid, dupa „nereusita personala” a alegerilor interne, de la Congresul liberalilor, cand nu a obtinut un mandat de vicepresedinte.

„Consider absolut firesc sa-mi asum nereusita personala in aceste alegeri interne. Faptul ca nu am primit sprijinul majoritar al colegilor pentru obiectivul propus este de natura, in perceptia mea, sa genereze pe viitor o posibila lipsa de legitimitate a coordonatorului Departamentului de Comunicare al PNL si a Purtatorului de cuvant. De aceea, pentru a evita o astfel de situatie, cred ca este de datoria mea si un gest necesar de decenta sa ma retrag din aceste functii”, a precizat Pocora, citata de realitatea.net.

Deputatul liberal a precizat ca a fost „o mare onoare” sa poata vorbi in numele PNL si ii asigura pe colegi ca va fi si in continuare implicata in constructia acestui partid.

„Congresul PNL a insemnat un nou inceput de drum. A reprezentat alegerea ca presedinte al PNL a domnului Klaus Iohannis, dar si o noua echipa de conducere. In plus, si cel mai important, in urma acestui proces, PNL a devenit mai puternic. (…) L-am asigurat pe presedintele PNL, domnul Klaus Iohannis, si ii asigur, pe aceasta cale, pe toti colegii ca, indiferent de pozitia din partid, voi munci la fel de mult si voi ramane la fel de implicata in constructia celui mai puternic Partid National Liberal de dupa Revolutie”, a mai sustinut Pocora.

author avatar
Alina Costache
333 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger