AcasăPoliticaPocora: Cu limbajul pe care il foloseste, Zgonea compromite a treia functie...

Pocora: Cu limbajul pe care il foloseste, Zgonea compromite a treia functie in stat

Cristina Pocora

Atacul presedintelui Camerei, social-democratul Valeriu Zgonea, la adresa lui Crin Antonescu, prin intermediul unui limbaj considerat a fi nepotrivit pozitiei sale, nu fac bine imaginii Parlamentului, da de inteles purtatorul de cuvant al liberalilor.

Cristina Pocora

Atragand atentia asupra unei schimbari de atitudine in randul PSD, respectv aceea a premierului politicos, versus ai sai colegi de partid care lovesc, la nivel verbal, PNL-ului, Cristina Pocora condamna recenta iesire a social-democratului.  „Atacul suburban, repetat, al presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, la adresa presedintelui PNL este in linie cu noua strategie de imagine a PSD: Victor Ponta joaca rolul liderului prietenos si politicos cu liberalii iar ceilalti membri de la varful PSD au „unda verde” sa loveasca public, fiecare cat si cum poate, in PNL”, sustine Pocora.

Considerand ca Zgonea a interpretat directiile PSD-ului, transformat, mai nou, in „partid stat”,in sensul de a face uz de un limbaj deloc potrivit functiei sale din Parlament, respectiv cea de presedinte al Camerei, si nu doar de vicepresedinte al PSD, deputatul PNL sustine ca demnitarul „compromite a treia functie in stat si pericliteaza eforturile de imbunatatire a imaginii Parlamentului”.

Miercuri, Zgonea se arata nemultumit de faptul ca, la patru saptamani de la destramarea USL-ului si, practic, de la iesirea PNL-ului de la guvernare, Antonescu s-a declarat impotriva introducerii accizei pe combustibil. „Comportamentul sau este acela al unui om instabil si demagog, care astazi, la doar o luna dupa ce a iesit de la guvernare, ne anunta ca nu mai este de acord cu introducerea accizei pe combustibil. Si acest lucru dupa ce cu numai o luna inainte, cand era la guvernare, se declara de acord cu aceasta masura care va aduce bani pentru autostrazile din Romania. Prin atitudinea sa schimbatoare, domnul Antonescu se discrediteaza total in fata votantilor USL”, preciza vicepresedintele PSD prin intermediului unui comunicat de presa.

366 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger