AcasăPoliticaPNTCD s-a resemnat sa candideze singur

PNTCD s-a resemnat sa candideze singur

Conducerea PNTCD a priceput ca nu-i rost de aliante electorale la alegerile europarlamentare

Taranistii vor participa pe cont propriu la alegerile europarlamentare. Situatie inevitabila, dupa ce incercarea de reanimare a Aliantei DA, in combinatie cu Forta Civica, a dat gres.

Conducerea PNTCD a priceput ca nu-i rost de aliante electorale la alegerile europarlamentare

Din cauza scorului electoral modest, taranistii nu sunt luati serios in calcul de restul ”dreptilor”. Care, oricum, nici ei nu au perspective prea roze dupa ce fratanele cel mare, PDL, a decis la randul lui sa nu mai faca pomeni electorale si sa nu se mai incurce cu partidulete de 2-3 procente dupa ce s-a fript cu ARD la localele din 2012. Asa stand lucrurile, PNTCD nu a facut altceva decat sa oficializeze realitatea, dupa ce refacerea Aliantei DA, in combinatie cu Forta Civica a lui Razvan Ungureanu, s-a limitat la un anunt oficial, neurmat de diligentele juridice necesare. Ca urmare, liderul PNTCD, Aurelian Pavelescu, a facut singurul anunt posibil la Comitetul National de Conducere organizat in acest week-end: ”Prima optiune a PNTCD este de a merge singur in alegerile europarlamentare”.

Concomitent, Pavelescu a afirmat si ca PNTCD este gata oricand sa se alature unei aliante a dreptei – ceea ce demonstreaza o data-n plus ca speranta moare ultima. Cum insa liderul PNTCD s-a grabit, in context, sa-l invoce pe Corneliu Coposu, conditionand alaturarea PNTCD-ului unei astfel de aliante de respectarea ”principiilor si valorilor promovate” de Senior, rezulta si ca sperantele nutrite de taranisti sunt mai mult decat firave.

author avatar
Simona Badulescu
233 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger