AcasăPoliticaPNL vrea sa depuna o motiune pe fiscalitate. Scutaru: Ministrul Finantelor, chemat...

PNL vrea sa depuna o motiune pe fiscalitate. Scutaru: Ministrul Finantelor, chemat sa dea explicatii in fata Parlamentului

George Scutaru

Liderul grupului deputatilor PNL, George Scutaru, anunta faptul ca liberalii intentioneaza sa depuna, la Camera, o motiune simpla pe fiscalitate.

Demersul, menit sa traga „un semnal de alarma asupra haosului creat de Guvernul Ponta in zona fiscala”, se vrea a o aduce pe ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, sa dea explicatii in fata Parlamentului in legatura cu o serie de chestiuni de natura fiscala, printre ele si reducerea contributiilor de asigurari sociale. „Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, va avea astfel ocazia sa dea explicatiile pe care a refuzat pana acum sa le prezinte public in legatura cu masura reducerii CAS, Codul fiscal si alte elemente care tin de alcatuirea bugetului. Romania se afla in acest moment intr-o situatie extrem de penibila, in conditiile in care premierul si ministrul de Finante nu reusesc sa raspunda la o serie de intrebari stringente, care necesita clarificari urgente”, se precizeaza in comunicatul remis presei.

Scutaru precizeaza ca textul acestei motiuni va fi elaborat impreuna cu deputatii democrat-liberali, pe motiv ca „opozitia de dreapta nu poate trece cu vederea lipsa de responsabilitate a actualului guvern”. Urmeaza ca, odata finalizat demersul, motiunea simpla sa fie supusa dezbaterii Camerei.

Sursa foto: pnl.ro

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger