AcasăPoliticaPNL-ul traduce PSD-ul la Dambovita

PNL-ul traduce PSD-ul la Dambovita

Pesedistul Adrian Tutuianu i-a prins pe liberalii damboviteni bot in bot cu pedelistii

Liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, ii acuza pe liberali de infidelitate si cere consiliere psihologica din partea liderilor nationali ai USL.

Pesedistul Adrian Tutuianu i-a prins pe liberalii damboviteni bot in bot cu pedelistii

Problemele existente in USL Dambovita s-au acutizat din momentul in care liberalii au inceput sa adune cu lopata pedelistii locali, debusolati de alunecarea la vale a partidului condus de Vasile Blaga. ”Au preluat structurile de partid ale PDL. Au luat foarte multi oameni de la PDL. Foarte tare! Ne-am batut cu ei (cu PDL, n.red.) ca acum sa…”, reclama sufocat Tutuianu, conform pesurse.ro. Liderul PSD a dat si niste nume de pedelisti convertiti peste noapte la liberalism, contra numirii lor in niste functii publice via PNL: Damian Bucur, Tolea Sandu, Ioan Folescu.

Picatura care a umplut paharul rabdarii lui Adrian Tutuianu a fost schimbarea consiliului de administratie la Compania de Apa Targoviste-Dambovita, cand consilierii PNL au votat alaturi de alesii locali ai PDL si PPDD, lasandu-i pe pesedisti cu buza umflata. Imediat, Tutuianu a anuntat ca a cerut liderilor centrali ai PSD sa medieze conflictul cu liberalii condusi de Mihai Volintiru.

author avatar
eNational
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger