AcasăPoliticaPNL se joaca iar de-a opozitia

PNL se joaca iar de-a opozitia

Sebastian Grapa asteapta lamuriri de la guvernanti pe tema gazelor de sist

Exploatarea gazelor de sist a devenit o tema sensibila in USL, liberalii fiind deranjati de faptul ca premierul nu le-a oferit suficiente informatii pe tema.

Sebastian Grapa asteapta lamuriri de la guvernanti pe tema gazelor de sist

Pentru ca nu a primit un raspuns direct din partea lui Victor Ponta, senatorul liberal Sebastian Grapa a decis sa ceara infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta in privinta efectelor exploatarii gazelor de sist.

„Voi cere o comisie de ancheta pentru ca niciunul dintre ministere nu m-a lamurit si nu mi-a raspuns concret la intrebarea pe care le-am adresat-o. Daca exista un studiu de impact foarte clar privind aceste forari. Noi discutam despre Chevron, dar acest Chevron care exploreaza, respectiv exploateaza in Romania, nu este Chevron-Statele Unite. Singurul lucru in comun este prima denumire, atata tot. In rest Chevron America este unu’, Chevron asta este altu’. Eu cred ca aici totul are legatura cu exploatarea bursiera, vor aia sa mai dea un «boom», asa cum au facut atunci cand au zis ca au descoperit rezerve in Marea Britanie”, a afirmat senatorul PNL. Grapa nu este singurul liberal care-si exprima public nemultumirile fata de lipsa de reactie a guvernantilor in problema gazelor de sist. In urma cu o luna, alti doi senatori liberali anuntau ca sunt gata sa depuna o motiune simpla impotriva ministrului Mediului, Rovana Plumb.

author avatar
Adelina Ionicel
141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger