AcasăPoliticaPNL schimba candidatul pentru Primaria Sectorului 3: Pocora- IN, Vasile- OUT

PNL schimba candidatul pentru Primaria Sectorului 3: Pocora- IN, Vasile- OUT

Ziua si schimbarea la PNL. Cel putin asa par sa arate lucrurile, de miercuri incoace, de cand am aflat cel de-al patrulea nume de candidat al liberalilor pentru Primaria Bucurestilor.

Asadar, dupa ce deunazi aflam ca Marian Munteanu s-a retras din postura de candidat al PNL la Primaria Capitalei, cu doar cinci zile inainte de expirarea termenului limita pana la care se pot face inscrieri in cursa pentru alegerile locale auzim ca la Partidul National Liberal se mai opereaza o schimbare, tot in privinta luptei electorale din Bucuresti, insa de aceasta data pentru unul dinre cele sase sectoare.

Astfel, la sectorul 3, in lupta cu ceilalti contracandidati reprezentand partidele politice care isi inscriu reprezentanti in cursa din 5 iunie, dar si cu independentii care vor sa lupte pentru fotoliul de primar, urmeaza sa intre, mai nou, deputatul liberal Cristina Pocora, si nu Stefan Florin Vasile. Vestea a fost confirmata, intr-o interventie telefonica in direct la postul B1 TV, chiar de catre co-presedintele formatiunii, Alina Gorghiu.

Vasile a fost inlocuit, in cursul acestei zile, cu Pocora, liberala al carei nume se leaga, in ultimele luni cel putin, de initiativa legislativa privind indemnizatiile pentru mame, recent promolgata de catre seful statului. Trebuie spus, insa, ca propunerea organizatiei de sector urmeaza sa fie pususa votului, in cadrul unei sedinte a Biroului Politic National al PNL, reuniune care a inceput in urma cu doar cateva minute, la Palatul Parlamentului.

sursa foto: Facebook/Cristina Pocora

author avatar
Cristina Stefan
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger