AcasăPoliticaPNL pregateste o motiune de cenzura la adresa Guvernului

PNL pregateste o motiune de cenzura la adresa Guvernului

Crin Antonescu

Crin Antonescu a anuntat, marti, dupa sedinta Biroului Permanent al partidului, ca PNL pregateste o motiune de cenzura la adresa actualului Executiv.

Crin Antonescu

„A decis Biroul Permanent al PNL ca grupurile parlamentare din Senat si Camera Deputatilor sa pregateasca, pana pe 30 aprilie, textul unei motiuni de cenzura impotriva Guvernului Ponta. (…) „, a precizat  liderul liberalilor, mentionand ca demersul va putea fi sustinut si semnat si de alte grupuri politice din Parlament.

Explicand decizia de a demara procedurile privind depunerea motiunii la adresa Executivului condus de Victor Ponta, fostul sau partener de la conducerea USL-ului, in perioada in care alianta a fost la guvernare, Antonescu a declarat: „Nu cred ca e nimic de negociat (…) Acest Guvern si-a dovedit si intentiile si incapacitatea si trebuie luate masuri pentru revigorarea economiei”.

Anuntand, totodata, ce s-a mai hotarat in cadrul intrunirii Biroului Permanent al PNL, pe langa excluderea lui Radu Stroe, fostul ministru de Interne si vicepresedinte al formatiunii liberale, Crin Antonescu a punctat ca a fost adoptat programul politic al PNL pentru alegerile pentru Parlamentul European, ce urmeaza sa fie supus dezbaterii publice. De asemenea, liberalii au desemnat, marti, candidatii pentru alegerile partiale- pentru colegiile vacantate din Senat si Camera Deputatilor.

117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger