AcasăPoliticaPNL, pe un butoi cu pulbere inainte de Congres

PNL, pe un butoi cu pulbere inainte de Congres

Cu doar o zi inainte de Congres, europarlamentarul PNL Norica Nicolai a lansat o serie de acuzatii dure la adresa lui Crin Antonescu, anuntand totodata ca nu va sustine nici transferul la PPE si nici fuziunea cu PDL.

Succesul Adinei Valean o irita la culme pe Norica Nicolai

Deranjata de faptul ca Adina Valean i-a luat fata in Parlamentul European, Norica Nicolai a deschis un nou front de lupta in PNL, fara sa tina cont ca partidul este si asa vulnerabil din cauza bataliilor care s-au dat in ultima perioada pentru functii. „Crin Antonescu nu cred ca mai poate reveni vreodata in fruntea PNL sau sa mai fie candidat la alegerile prezidentiale. Din pacate, pentru un pret prea mic, Crin Antonescu a pierdut partidul. Ca sa isi puna sotia vicepresedinte al Parlamentului European, Crin Antonescu a renuntat la tot”, a afirmat Nicolai, mentionand, totodata, ca nu va sustine aderarea PNL-ului la PPE. „Am candidat pe listele ALDE. Daca ar fi sa intram in PPE, sa o facem pe usa din fata, nu sub interesele unui grup”, a mai spus europarlamentarul PNL. „Norica Nicolai vorbeste prostii. Nu putem sa raspundem serios la prostii. Suntem oameni inteligenti”, a comentat scurt Crin Antonescu.  Mult mai dispus sa intre in detalii a fost insa Dan Mihalache, seful Departamentului de Analiza si Strategii politice al PNL. „Norica Nicolai a fost in ultimii ani parte a tuturor formulelor de conducere a partidului.

Norica Nicolai

Nu a existat schema in care sa nu fie prinsa. A fost de doua ori, la propunerea lui Crin Antonescu, cap de lista la alegerile europarlamentare, desi multi considerau ca nu aduce voturi. A fost prima pe lista lui de vicepresedinti. Sigur, ar vrea sa fie peste tot, si presedinte interimar al partidului, asa cum am auzit ca le-a spus celor de la ALDE. Si prim-vicepresedinte, si ministru, si europarlamentar, orice. Dar asta nu se poate… Un pic de obraz?! Sau cerem prea mult?”, a precizat Mihalache.

[poll id=”783″]

author avatar
Adelina Ionicel
2.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger