AcasăPoliticaPNL isi anunta astazi prezidentiabilul

PNL isi anunta astazi prezidentiabilul

Liberalii decid, luni, in sedinta Delegatiei Permanente, cine va fi candidatul PNL la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, principalele optiuni fiind Crin Antonescu si Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis se pregateste sa intre in cursa pentru Cotroceni, dupa ce, in sondajul intern al partidului – pus la indoiala de unii liberali, a obtinut un scor mai bun decat Crin Antonescu. Fostul lider al PNL a refuzat duminica seara sa participe la o intrunire restransa a conducerii PNL.

Potrivit cercetarii comandate de PNL, Klaus Iohannis este cel mai bine clasat concurent al Opozitiei in turul doi al cursei prezidentiale contra lui Victor Ponta, la o diferenta foarte mare de Antonescu.

Astfel, in turul doi al alegerilor prezidentiale, Victor Ponta ar obtine 49% din voturi, iar Klaus Iohannis – 43%. In varianta cu Crin Antonescu drept candidat al PNL, scorul ar fi: Victor Ponta – 53%, iar Crin Antonescu – 29%.

Liberalii urmeaza sa anunte luni oficial cine este prezidentiabilul PNL, dupa ce duminica seara au discutat, intr-o formula restransa – la care Antonescu a refuzat sa se prezinte, sondajul de opinie.

author avatar
Alina Costache
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger