AcasăPoliticaPNL ii cere lui Ponta sa prezinte bugetul pe 2015, daca "vrea...

PNL ii cere lui Ponta sa prezinte bugetul pe 2015, daca „vrea sa fie credibil atunci cand le promite romanilor diverse majorari”

Liberalii, prin vocea purtatorului de cuvant al formatiunii, ii cer premierului, prezidentiabilul social-democrat, sa prezinte public bugetul pentru anul viitor, pentru a demonstra ca promisiunile privind majorarile de salarii si pensii nu sunt simple anunturi electorale.

Sustinand ca Ponta „a intrat intr-o cursa disperata dupa voturi”, vazand, considera Alina Gorghiu, ca, pe masura ce se apropie alegerile de luna viitoare, diferenta fata de candidatul Aliantei Crestin Liberale (PNL-PDL), Klaus Iohannis, e din ce in ce mai mica, deputatul liberal e de parere ca seful Executivului „se foloseste de functia de premier” pentru a promite cresteri de indemnizatii sau salarii, dar si indexari de pensii.

Ca urmare, pentru a demonstra adevarata stare de fapt, Gorghiu ii cere primului-ministru sa prezinte public bugetul pentru 2015. „Ipocrizia primului-ministru se reflecta in faptul ca anunta majorari, pentru a fi el cel care primeste beneficiile electorale, desi bugetul pe anul 2015, din care vor fi suportate masurile, va fi intocmit abia dupa alegerile prezidentiale. Daca Victor Ponta vrea sa fie credibil atunci cand le promite romanilor diverse majorari, atunci sa prezinte public proiectul de buget pentru anul 2015. Abia cand vom vedea cu totii proiectia bugetara, vom putea analiza daca angajamentele premierului sunt reale sau daca ceea ce vor primi oamenii anul viitor li se va lua inapoi inzecit, prin taxe si impozite noi”, se arata in comunicatul semnat de purtatorul de cuvant al PNL.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger