AcasăPoliticaPNL Cluj sustine intrarea lui Iohannis in cursa prezidentiala

PNL Cluj sustine intrarea lui Iohannis in cursa prezidentiala

Liberalii clujeni au decis, sambata, ca, la Congresul de la sfarsitul acestei luni, il vor sustine pe Klaus Iohannis pentru a candida la functia de sef al statului.

Liderii filialei clujene au votat, sambata, aceasta propunere, iar varianta a fost aprobata cu majoritate de voturi, dupa cum a anuntat, la finele intrunirii, Mihai Seplecan, secretarul general interimar al PNL Cluj. In ochii zecilor de membri ai Delegatiei Permanente a contat foarte mult, dupa spusele lui Seplecan, faptul ca actualul primar al Sibiului a fost vazut cu ochi buni, de catre numele mari din PNL, in noua calitate, cea de lider interimar al fotmatiunii liberale, urmare a demisiei lui Crin Antonescu. „Iohannis este apreciat pentru prestanta sa, pentru deschiderea pe care o are in Europa si pentru faptul ca a fost acceptat de «greii partidului» ca presedinte interimar”, a precizat Seplecan, citat de stiridecluj.ro.

De altfel, Iohannis este, in opinia multor liberali, varianta cea mai buna de prezidentiabil, in special dupa ce a devenit, interimar, presedinte al partidului. De altfel, sibianul si-a anuntat intentia de a candida, la Congresul de la sfarsitul acestei luni, la prima functie in PNL, cerand, in acest sens,  o derogare de vechime. In cursa s-a mai inscris si liberalul Ioan Ghise, in timp ce Ludovic Orban a renuntat la intentia de a candida, anuntand ca il sustine pe Klaus Iohannis.

141 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger