AcasăPoliticaPNL cere in instanta interzicerea folosirii denumirii USL in campania electorala

PNL cere in instanta interzicerea folosirii denumirii USL in campania electorala

PNL cere in instanta interzicerea folosirii denumirii USL in campania electorala pentru europarlamentare, decizie luata de staff-ul de campanie al liberalilor, potrivit antena3.ro.

PNL va depune o contestatie la tribunal privind existenta Uniunii Social-Liberale, care nu a fost desfiintata din punct de vedere juridic, si va cere interzicerea denumirii USL in campanie, noteaza eoficial.ro.

„Toate filialele judetene ale PNL vor depune contestatii la toate Birourile Politice Judetene. In cazul in care deciziile BPJ ne vor fi nefavorabile, vom contesta la Biroul Electoral Central. Suntem pe ultima suta de metri pentru a depune la Tribunalul Bucuresti o solicitare de denuntare a USL. Din experienta mea, programul nu ne va permite sa primim o solutie din partea Tribunalului Bucuresti inainte de data de 25 mai”, a spus deputatul PNL, Alina Gorghiu, potrivit sursei citate.

Decizia liberalilor vine in contextul in care alianta PSD-UNPR-PC a folosit in campania electorala afise pe care scrie „USL traieste”.

Foto: pnl.ro

author avatar
Alina Costache
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger