AcasăPoliticaPNL cere demisia lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor

PNL cere demisia lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor

Membrii Partidului National Liberal solicita demisia lui Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor, acuzandu-l pe acesta de tainuire de informatii.

Reprezentantii PNL sustin ca Zgonea, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, trebuia sa aduca la cunostinta parlamentarilor, in special, si romanilor, in general, nominalizarile pentru portofoliul de comisar european.

Membrii PNL sustin ca premierul Victor Ponta l-a instiintat pe Zgonea inca din 30 iulie cu privire la nominalizarile facute, dar presedintele Camerei Deputatilor nu a urmat pasii pe care ii avea de urmat, respectiv nu a convocat imediat conducerea Parlamentului, nu a transmis informarea primita de la Guvern si nu a generat audieri in comisiile de specialitate pentru candidatii propusi in numele Romaniei.

Conform digi24.ro, premierul Victor Ponta il propune pe Dacian Ciolos, pentru portofoliul european al Agriculturii, sau, daca Romania nu va mai pastra aceasta functie, pe Corina Cretu, europarlamentar PSD, pentru un portofoliu care ar urma sa fie decis.

author avatar
Cristi Ionita
122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger