AcasăPoliticaPNL, adevaratul adversar al PDL

PNL, adevaratul adversar al PDL

Sebastian Lazaroiu deplange situatia vechilor pedelisti – obligati in prezent sa inghita ”tot felul de umilinte” din partea fostilor liberali.

Lazaroiu crede ca dihonia dintre fostii pedelisti si liberali continua si ca tensiunile din noul PNL ”vor da pe afara in toamna, cand incep sa se bata in cuie candidaturile (pentru localele din 2016 – n.r.)”: ”La noul PNL, vechiul PDL continua sa inghita tot felul de umilinte din partea celor pe care i-a trecut puntea in 2014 (la prezidentialele castigate de Klaus Iohannis – n.r.). Mai multi lideri din vechiul PNL ii transmit semnale voalate lui Boc ca nu prea e binevenit in partidul lor si ca se pot lipsi de candidatura lui (mai mult ca sigur victorioasa) la alegerile in 2016. Jocurile marunte din partide intotdeauna bat orice logica a castigarii punctelor in fata adversarului”.

Si tot Lazaroiu spune ca responsabil de toate este liberalul Teodor Atanasiu. ”In cazul acesta, Atanasiu, vrand sa se incoroneze rege peste tot Ardealul, incearca sa elimine, rand pe rand, dominatia vechiului PDL, bine inradacinata in ultimii opt ani. Ca o asemenea antagonizare a puternicelor fiefuri pedeliste nu face niciun bine scorului liberalilor (care deja s-au vazut cu sacii guvernarii in caruta, desi Dragnea nu si-a spus ultimul cuvant) este aproape o afirmatie de bun simt”, explica Lazaroiu, care se grabeste insa si sa adauge ca nicio strategie politica nu poate fi banuita ca ar avea vreo legatura cu bunul simt.

author avatar
Simona Badulescu
211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger