AcasăPoliticaPNL a depus lista pentru europarlamentare. Ce vrea Antonescu de la campanie

PNL a depus lista pentru europarlamentare. Ce vrea Antonescu de la campanie

Liberalii au ales prima zi a acestei saptamani pentru a depune, oficial, listele ce contin numele pe care se bazeaza in cursa pentru un loc in Parlamentul European.

Si daca pana acum se stia ca tinta liberalilor la europarlamentarele din luna mai este de 25 %, liderul PNL, Crin Antonescu, a punctat, odata ce au fost inregistrate listele cu numele liberalilor ce vor intra in cursa pentru fotoliile de europarlamentar, ca spera ca formatiunea pe care o conduce sa aiba o campanie concentrata exclusiv pe tematica europeana, ferita de polemici interne. „Depunem aceste candidaturi cu speranta unei reprezentari demne in Europa, (…) cu speranta ca ideile si proiectele liberalilor din Romania se vor face simtite in Parlamentul European.  (…) Toata aceasta campanie ne-o dorim concentrata pe teme europene, optiuni europene si nu pe nesfarsitele noastre polemici si intrigi din interior”, a punctat Antonescu.

Cat priveste numarul de semnaturi adunate, Antonescu a declarat ca ar fi vorba de peste 1, 2 milioane, presedintele PNL vazand cu ochi buni faptul ca partidul in fruntea caruia se afla ar avea mai multe decat PSD-ul si aliatii sai – PC si UNPR- la un loc. „Este un semn incurajator”, a mai spus Crin Antonescu.

Cititi si : Partidele isi umfla procentele ca pe vremea CAP-urilor

189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger