AcasăPoliticaPNL, tandem pentru alegeri: Antonescu presedinte, Iohannis premier

PNL, tandem pentru alegeri: Antonescu presedinte, Iohannis premier

E oficial: liberalii au anuntat ca intra in lupta pentru prezidentialele din toamna in formula Antonescu presedinte, Iohannis prim-ministru.

Cei doi lideri ai PNL au facut aceste precizari vineri, in cadrul unei conferinte de presa. „Acesta e un tandem pe care noi il propunem pentru dreapta, pentru Romania, pentru o perioada in care speram noi sa inceapa de la campania electorala prezidentiala din acest an”, a punctat Crin Antonescu.

La randul sau, primarul Sibiului, a sustinut ca se stie deja ca face o echipa buna cu actualul lider al partidului, dar si ca ideea tandemului Antonescu-Iohannis nu e tocmai noua. Si ca dovada ca PNL-ul vrea sa fie pregatit, cu un program de guvernare care sa fie gata de a fi pus in practica inca „de a doua zi”, odata ce liberalii ar ajunge la putere, cei doi politicieni au lansat, vineri, un plan economic, graitor in acest sens – respectiv un prim demers catre un viitor proiect de guvernare.

„E cunoscut probabil faptul ca domnul Antonescu si cu mine facem o echipa foarte buna. Ideea tandemului nu este noua, dar am reluat-o special pentru aceasta campanie si o vom duce mai departe si in urmatoarea campanie”, a afirmat prim-vicepresedintele PNL.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger