AcasăPoliticaPMP inlatura zvonurile: Ruxandra Dragomir nu a plecat din partid!

PMP inlatura zvonurile: Ruxandra Dragomir nu a plecat din partid!

Dupa ce s-a vehiculat ca Dragomir ar fi parasit randurile Partidului Miscarea Populara, echipa de comunicare a PMP a facut, joi seara, lumina in aceasta chestiune.

Mai clar fie spus, s-a negat cu vehementa orice intentie a Ruxandrei Dragomir de a parasi partidul condus de Elena Udrea, dupa cum s-a speculat. „Ruxandra Dragomir nu a plecat din PMP si nici nu si-a manifestat vreodata aceasta intentie, asa cum zvonuri tendentioase, lansate pe retelele de socializare, lasau sa se inteleaga”, se precizeaza in comunicatul respectiv.

De altfel, Dragomir insasi a pus punctul pe „i” in chestiunea presupusei plecari din formatiunea condusa de fostul ministru al Turismului si din randurile careia urmeaza sa faca parte , dupa cum chiar Udrea a anuntat, si Traian Basescu, odata ce mandatul la Cotroceni al presedintelui in exercitiu se va fi incheiat. „Am o veste proasta pentru cei care s-au bucurat ca as fi plecat din PMP. Nu parasesc echipa despre care cred ca poate schimba Romania in bine”, mentioneaza Ruxandra Dragomir, citata in comunicatul formatiunii, postat tot pe o retea de socializare, mai exact pe pagina de Facebook a filialei PMP Bucuresti.

foto: Facebook/Ruxandra Dragomir

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger