AcasăPoliticaPlumb: Toate lucrurile s-au lamurit. Lucram in echipa, ca si pana acum

Plumb: Toate lucrurile s-au lamurit. Lucram in echipa, ca si pana acum

(foto: Facebook)

Odata incheiata intrunirea la care au participat liderii formatiunilor componente ale aliantei aflate la guvernare, respectiv PSD, UNPR si ALDE (PLR si PC), si prezentand, susccint, cateva concluzii ale sedintei de luni de la amiaza.

Toate lucrurile s-au lamurit in partid, a anuntat sefa Consiliului National al PSD-ului, la finele sedintei care a durat circa doua ore, in acelasi timp cu faptul ca miercuri dupa-amiaza, va avea loc Biroul Politic Permanent al PSD, incepand cu ora 15, urmand ca peste exact o saptamana de la respectiva intrunire sa fie convocat si Comitetul Executiv, agenda intrunirilor conducerii social-democrate urmand sa fie anuntata in perioada urmatoare.

Cat despre afirmatiile fostului presedinte executiv al partidului, cum ca PSD-ul nu are un presedinte interimar, si ca in partid exista un scaun gol, odata cu decizia lui ponta de a se retrage de la conducerea partidului, Plumb a adus in discutie statutul cand a lamurit ca ocupa, fara dubii, sefia interimara a formatiunii. „Conform statutului in baza caruia s-a emis decizia de conducere interimara, in persoana presedintelui Consiliului National, da”, a punctat ministrul Muncii.

Accent pe ideea de echipa

In incercarea de a inlatura orice urma de dubiu, in privinta unor mult-invocate, in ultimele ore, pareri diferite in sanul partidului, Rovana Plumb a insistat pe ideea de echipa. „Domnul Dragnea, prin toate declaratiile pe care le-a facut, arata preocuparea pentru partid si vreau sa va asigur ca lucram in echipa, asa cum am lucrat si pana acum”, a subliniat sefa Consiliului National al PSD.

De altfel, si inainte de a intra la discutiile cu liderii formatiunilor politice alaturi de care social-democratii formeaza Coalitia de guvernare, Rovana Plumb a pus accentul pe unitate, si pe echipa, in randul PSD-istilor, in conditiile in care se vehiculase faptul ca, dupa anuntul premierului, facut duminica seara, ar fi aparut unele disensiuni la varful partidului. „Vreau sa va spun ca, intotdeauna, in momentele grele prin care a trecut PSD, intotdeauna a actionat in echipa. Lucrul acesta il facem si in momentul de fata, avem o echipa functionala si statutara la partid. (…) Vom decide impreuna, pentru ca prioritatea noastra este bunastarea romanilor, este guvernarea, si ne bazam pe colegilor nostri din Coalitie, de la UNPR si ALDE”, afirma liderul interimar al PSD.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger