AcasăPoliticaPlumb, la finele sedintei conducerii PSD la care a participat si Oprea:...

Plumb, la finele sedintei conducerii PSD la care a participat si Oprea: Coalitia la guvernare sustine Guvernul Ponta

Conducerea social-democratilor s-a reunit, luni, intr-o noua sedinta, de la care a lipsit Victor Ponta. Nu insa si liderul UNPR, actualul premier interimar, Gabriel Oprea.

Iar la finele sedintei, Rovana Plumb, sefa Consiliului Permanent al PSD-ului, ca care se afla, temporar, in fruntea formatiunii, a anuntat concluziile intrunirii mai-marilor partidului.

Asadar, din cele anuntate la incheierea intrevederii Biroului Permanent National al PSD, Oprea i-a asigurat pe pesedisti ca formatiunea sa continua sa sustina actualul Executiv. „Alaturi de noi azi a fost si presedintele UNPR -primul-ministru interimar, domnul general Gabriel  Oprea transmitand un mesaj concret (..) ca, din punct de vedere al actiunii politice (…), coalitia la guvernare sustine Guvernul Ponta”, a punctat Rovana Plumb.

Totodata, ministrul Muncii a explicat faptul ca nu se cunoaste deocamdata exact cand va reveni premierul Ponta in tara, singurii care pot sti acest lucru sunt doctorii. „Il asteptam si ii uram sanatate. In momentul in care medicii vor decide, cu siguranta se va intoarce in tara. Nu stim cand revine. Cu cat revine mai repede, cu atat mai bine”, a conchis liderul interimar al Partidului Social Democrat, in perioada in care Victor Ponta continua sa fie la recuperare, in Turcia, dupa operatia suferita la genunchi, pe 15 iunie.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger