AcasăPoliticaPlumb, acuze pe tema Codului Fiscal: E incredibil tupeul politicianist al celor...

Plumb, acuze pe tema Codului Fiscal: E incredibil tupeul politicianist al celor din noul ‪‎PNL. Isi reneaga votul dat in ‪Parlament!

(foto: Facebook)

„Suntem in fata unei uriase farse politice”, a sustinut, duminica la pranz, ministrul Muncii, lider interimar al PSD, cu referire la reactia liberalilor, dupa ce noul Cod Fiscal a fost respins de catre seful statului.

Mizand pe reducerile prevazute de noul Cod Fiscal, odata cu taierea TVA-ului, Plumb a evidentiat, intr-o prima faza, masurile considerate de catre social-democrati a fi favorabile romanilor, aratand cu degetul in directia liberalilor. „Atitudinea partidului condus de doamna Alina Gorghiu, intesat cu cei care au distrus Romania si care au umilit pe romani- fata de Codurilele Fiscale nu fac altceva decat sa riste un moment favorabil important economic si social al Romaniei”, a sustinut sefa interimara a social-democratilor, adaugand: „Codurile Fiscale reprezinta sansa Romaniei de a merge in continuare pe dezvoltare”.

Facand referire la votul dat in Parlament la momentul adoptarii acestui proiect, Rovana Plumb a amintit ca au fost 85 de liberali care au votat in favoarea Noului Cod fiscal, dar si ca Executivul „este obligat” sa tina cont de votul din Legislativ, si nu de „optiunile politice”. „85 din cei 86 de parlamentari PNL prezenti in Parlament la adoptarea codurilor fiscale au votat pentru”, a reamintit sefa interimara a PSD, acuzandu-i pe cei din principalul partid de Opozitie ca isi reneaga, practic, votul. „E (…) incredibil tupeul politicianist al celor din noul ‪‎PNL care isi reneaga propriul vot dat in ‪Parlament”, a conchis ministrul.

76 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger