AcasăPoliticaPlumb a anuntat ce decizii s-au luat in cadrul sedintei Coalitiei

Plumb a anuntat ce decizii s-au luat in cadrul sedintei Coalitiei

(foto: Facebook)

Dupa mai putin de o ora si jumatate de discutii, sedinta de luni a Coalitiei s-a incheiat cu o concluzie in privinta Codului Fiscal. Iar aceasta urmeaza sa fie anuntata de catre premierul Ponta, a explicat Rovana Plumb.

In cadrul sedintei de luni, membrii Coalitiei s-au pus de acord sa sustina proiectul in forma propusa de Guvernul Ponta si adoptata de Legislativ. „In unanimitate suntem de acord sa sustinem Codul Fiscal in forma adoptata de Parlament, iar modalitatea de solutionare (a cererii de reexaminare) va fi comunicata de prim-ministrul Victor Ponta”, a precizat presedintele interimar al social-democratilor, adaugand ca subiectul in cauza nu va mai ajunge pe agenda vreunei intruniri a Coalitiei.

Primul-ministru nu a fost prezent la intrevederea de luni, insa, potrivit precizarii facute in cateva randuri de catre sefa interimara a PSD, este singurul in masura a anunte decizia mult-asteptata in privinta Codului Fiscal, proiect pe care Klaus Iohannis l-a trimis, vineri, Parlamentului, spre reexaminare.

Ramane, asadar, de vazut care va fi optiunea aleasa in acest caz- respectiv ordonanta de urgenta, convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamanetului, aflat in acest moment in vacanta, ori asumarea raspunderii Guvernului pe proiectul legislativ amintit.

sursa foto: Facebook

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger