AcasăPoliticaPLR si PC se muta in acelasi buzunar

PLR si PC se muta in acelasi buzunar

Liderii PLR si PC, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin, au decis sa-si puna pirostriile dupa modelul PNL-PLD.

Calin Popescu Tariceanu (foto) si Daniel Constantin vor sa uneasca ”garsonierele” PLR si PC in speranta ca vor pune in sfarsit de-un partid

Tariceanu a recunoscut, ieri, ca lucreaza la aceasta varianta: ”Negociere nu, am facut niste discutii in acest sens. Exista la nivelul PLR o totala deschidere pentru realizarea unei constructii politice care sa contureze a treia forta politica majora pe scena politica romaneasca. Din ceea ce stiu exista si la PC dorinta de a analiza aceasta formula. Suntem intr-o faza preliminara”. Omologul sau conservator, Daniel Constantin, confirma si el demersul, precizand totodata ca ”discutia decisiva” va avea loc peste doua saptamani. Mai mult, Constantin spune ca operatiunea propriu-zisa va consta in absorbirea PLR-ului de catre PC, urmand ca noul partid sa-si aleaga conducerea la 1 ianuarie 2017. Si tot Constantin spune ca viitorul partid isi va va schimba nu numai sigla si statutul, ci si doctrina, renuntand astfel la eticheta de ”conservator”.

Daniel Constantin

Din pacate, planul croit de cei doi lideri nu este si pe placul conservatorilor. ”Nu fac parte dintr-o echipa de tradatori. Sunt conservator, cred in valorile democratice conservatoare si nu ma identific sub nicio forma cu traseistii, oportunistii si toti cei asimilati lor. Iar de Partidul National al Mediului (PLR-ul lui Tariceanu – n.r.), partid de apartament, cu care se doreste fuziunea, nici nu poate fi vorba sa achesez cu asa ceva. Voi merge mai departe cu mandatul de senator, pe care mi l-au incredintat cetatenii pentru a face ceea ce le-am promis in campania electorala, iar noi nu le-am promis aliante de alcov cu tradatori sau alte fuziuni dubioase si ingroparea definitiva a PC”, s-a burzuluit public senatorul PC Alfred Mihai.

[poll id=”958″]

author avatar
Simona Badulescu
661 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger