AcasăPoliticaPlenul Parlamentului s-a reunit in sedinta: Se voteaza Avocatul Poporului si conducerea...

Plenul Parlamentului s-a reunit in sedinta: Se voteaza Avocatul Poporului si conducerea TVR

UPDATE – Victor Ciorbea a fost ales Avocat al Poporului. Candidatura fostului premier in fruntea acestei institutii a fost validata cu 306 voturi „pentru” si doua „impotriva”.

–-

Sedinta plenului reunit al celor doua Camere, intrunit pentru votarea Avocatului Poporului, dar si a conducerii Societatii Romane de Televiziune (SRTV), a inceput, marti, cu o intarziere fata de ora stabilita initial.

Programata sa inceapa la 13.30, intrunirea plenului a inceput cu aproximativ o ora intarziere, aspect ce a starnit nemultumirea unor alesi. In cadrul sedintei urmeaza ca alesii sa-si exprime votul cu privire la candidatul propus pentru functia de Avocat al Poporului, in persoana lui Victor Ciorbea, sustinut atat de PNL, cat si de PSD. Ciorbea a primit, luni seara, aviz favorabil din partea comisiilor juridice ale celor doua Camere ale Parlamentului.

Totodata, ar urma sa fie votata si noua conducere a SRTV. Va amintim ca pentru functia de presedinte al Consiliului de Administratie al TVR a fost propus Stelian Tanase. Votul de marti este unul secret, cu bile.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger