AcasăPoliticaPlenul Camerei se va pronunta luni in legatura cu solicitarea de ridicare...

Plenul Camerei se va pronunta luni in legatura cu solicitarea de ridicare a imunitatii Elenei Udrea

Presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, a anuntat, dupa sedinta Biroului permanent al Camerei, ca cererea privind ridicarea imunitatii Elenei Udrea va intra in discutia unei sedinte de plen convocat pentru luni dupa-amiaza.

„Am stabilit (…) pentru ca ne-a venit raportul pe primul dosar in cazul d-nei deputat, fost ministru al dezvoltatii (…) am aprobat sa avem un plen, luni, la 17.30”, a anuntat Valeriu Zgnea, presedintele Camerei, precizand ca printre cele patru puncte aflate pe ordinea de zi se numara si cel privind solicitarea de ridicare a imunitatii si inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea.

„Este o situatie exceptionala, nu s-a mai intamplat: are doua cereri de ridicare a imunitatii si incepere a urmaririi penale”, a mai afirmat Zgonea, expolicand ca „nu exista nicio speta legata de dl deputat Elena Udrea”, ci de fostul ministru al Dezvoltarii.

DNA a emis, miercuri, doua solicitari privind arestarea preventiva a deputatului PMP, una dintre ele in dosarul privind organizarea Galei Bute, iar altul in Dosarul Microsoft.

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger