AcasăPoliticaPinalti, pus de Blaga pe faras

Pinalti, pus de Blaga pe faras

Gheorghe Stefan Pinalti ar putea plati cu sefia PDL Neamt sustinerea acordata Miscarii Populare puse pe roate de Traian Basescu.

Actuala conducere a PDL de abia asteapta sa se debaraseze de Gheorghe Stefan Pinalti (foto jos), adept declarat al Miscarii Populare
Gheorghe Stefan Pinalti

Lasata la dospit in ultimele doua luni, ideea debarasarii de democrat-liberalii ramasi fani ai lui Traian Basescu preocupa din nou actuala conducere a PDL. Mai exact, dinspre Modrogan bate vant de demitere din functie a unor lideri de filiale, in fruntea listei negre tronand Gheorghe Stefan Pinalti, adept pe fata a noii formatiuni initiate de Traian Basescu. Iar termenul de executie ar fi chiar sfarsitul acestei saptamani, cand PDL si-a convocat forurile de conducere: Colegiul Director si Consiliul National de Coordonare. Concret, se spune ca liderul en-titre, Vasile Blaga, s-a saturat sa vada cum unii dintre pedelisti se zbat sa stranga semnaturi pentru infiintarea noului partid de rit basescian, ca urmare vrea sa-i debarce din functii pe pacatosi. Iar daca acestia, suparati, isi vor da demisia (dupa dublul model Baconschi – Funeriu), cu atat mai bine.

Ca sa nu provoace noi tensiuni in randurile pedelistilor si asa frustrati de declinul partidului, Blaga a avut grija sa le explice democrat-liberalilor ca trebuie eliminate toate ”tendintele centrifuge” inainte de intrarea in dispozitiv de lupta pentru alegerile europarlamentare.

[poll id=”542″]

author avatar
Simona Badulescu
1.280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger