AcasăPoliticaPilotul elicopterului care s-a prabusit in Sibiu a murit. Gabriel Titiana avea...

Pilotul elicopterului care s-a prabusit in Sibiu a murit. Gabriel Titiana avea 46 de ani

Durere imensa in sufletele apropiatilor capitan-comandorului Gabriel Titiana, pilotul elicopterului care s-a prabusit, in urma cu aproximativ trei saptamani, in judetul Sibiu. In ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, militarul nu a mai reusit sa lupte pentru viata sa si a murit, luni la pranz.

Capitan-comandorul Titiana avea 46 de ani, era casatorit si tatal a doi copii. Atat cei trei, cat si rudele, apropiatii, colegii si cunoscutii militarului au sperat, inca din 21 noiembrie, cand s-a aflat prin ce a trecut pilotul, unul dintre cei doi supravietuitori ai tragediei aviatice din Sibiu, ca barbatul sa aiba forta sa isi revina.

Adus la Spitalul de Arsi din Capitala, la scurta vreme dupa ce s-a ales cu leziuni grave, in urma caderii aparatului de zbor la mansa caruia se afla, Gabriel Corneliu Titiana a fost supus mai multor operatii, inclusiv unei interventii de transplant de piele. Din nefericire, luni in jurul pranzului, cursul vietii sale s-a frant. Decesul militarului a fost confirmat de Ministerul Apararii Nationale.

Aceeasi institutie anunta, prin intermediul unui comunicat, faptul ca marti vor fi organizate ceremonii militare si religioase, in onoarea capitan-comandorului disparut.

Un impatimit al zborului, Corneliu-Gabriel Titiana era pilot instructor clasa I pe aeronave tip IAR 330. Avea la activ 1.300 de ore de zbor si ocupa functia de comandant de patrula la Escadrila 713 Elicoptere din Baza 71 Aeriana.

Alti opt militari au murit in urma accidentului din Sibiu, dupa ce elicopterul IAR 330 PUMA in care se aflau s-a prabusit in dimineata zilei de vineri, 21 noiembrie, in localitatea Stejaris.

Sursa foto: mapn.ro

author avatar
Cristina Stefan
347 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger