AcasăPoliticaPiedone nu poate candida pentru un loc de consilier

Piedone nu poate candida pentru un loc de consilier

Cristian Popescu Piedone

Inscris si pe lista pentru consilierii locali, Popescu Piedone a aflat, in aceasta dimineata, faptul ca  i-a fost anulata candidatura pentru o astfel de functie.

Cristian Popescu Piedone

Aspirant deopotriva la ocuparea fotoliului de sef la Primaria sectorului 4, dar si a unui post de consilier local, de aceasta data nu ca independent, ci avand sustinerea Partidului Puterii Umaniste, Piedone si-a vazut elanul electoral domolit de o decizie luata de catre reprezentantii Biroului Electoral al sectorului 4, care au ajuns la concluzia ca nu poate aspira la postura de consilier local.

Pe scurt, din cate anunta B 1 TV, s-a constatat ca semnaturile de sustinere depuse de politician ar fi fost stranse din perioada in care acesta era independent, si nu membru al PPU-SL, drept urmare nu s-ar incadra in noua postura in care se afla fostul edil.

Piedone mai are, insa, o speranta, avand in vedere ca decizia de astazi nu e definitiva, drept urmare poate fi contestata in instanta.

Va reamintim ca in urma cu aproape o saptamana, Tribunalul Bucuresti decisese sa ii respinga candidatura lui Popescu Piedone la primaria de sector, tot ca urmare a unor liste cu semnaturi. Intre timp, insa, Piedone a anuntat ca astrans alte semnaturi de sustinere si s-a inscris o data in plus in aceasta cursa, de aceasta data nu ca independent, ci avand sustinerea PPU-SL.

author avatar
Cristina Stefan
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger