AcasăPoliticaPiedone isi inscrie din nou candidatura la primarie, de aceasta data sustinut...

Piedone isi inscrie din nou candidatura la primarie, de aceasta data sustinut de un partid

Cristian Popescu Piedone muta o noua piesa pe tabla de sah a revenirii sale in cursa pentru fotoliul de primar.

La cateva ore de cand anunta ca, urmare a deciziei definitive a instantei bucurestene, de a respinge candidatura sa, nu doar ca nu va renunta la planul de a intra in lupta pentru alegerile locale, ci si ca va strange noi semnaturi de sustinere a intrarii sale in cursa pentru un nou mandat de primar in sectorul 4, lucrurile au luat o alta turnura neasteptata in privinta lui Piedone. Despre care aflam ca vrea sa mearga in aceasta cursa electorala sprijinit de partidul coordonat de fostul ministru Maria Grapini, respectiv Partidul Puterii Umaniste – Social Liberal. Cel putin asta reies din declaratia pe care a facut-o Piedone pentru stripesurse.ro. „Am ales sa candidez din partea acestui partid, (…) pentru ca am nevoie si de un brat politic care sa ma sprijine”, a sustinut acesta. Momentan nu au venit reactii din directia partidului amintit si a reprezentantilor acestuia.

Asadar, la aproape cinci luni de cand isi anuntase retragerea din politica si la doar cateva zile de cand si-a facut publica intentia de a reintra in cursa pentru Primaria sectorului 4, pe care a condus-o pana in noiembrie anul trecut, cand a demisionat din fruntea acestei institutii, Cristian Popescu Piedone se apropie de o noua formatiune politica, alta decat cea care l-a sustinut in precedentul mandat de primar.

Mai mult, trebuie amintit si faptul ca Piedone i-a insotit, miercuri, pe cei care strang semnaturi in favoarea candidaturii sale, aspect evidentiat cu ajutorul unor fotografii postate de politician pe contul sau oficial de Facebook.

sursa foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger