AcasăPoliticaPesedistul Stefanescu il arata cu degetul pe fostul premier in chestiunea demisiei:...

Pesedistul Stefanescu il arata cu degetul pe fostul premier in chestiunea demisiei: Am fost lasati in ofsaid

sursa foto: ziartricolorul.ro

Sustinand ca si-a anuntat – la nivelul partidului – intentia de a demisiona de la Palatul Victoria cu prea putin timp inainte de a face si public anuntul respectiv, secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a batut obrazul fostului lider al social-democratilor si, totodata, ex-premier al Coalititiei PSD-UNPR-ALDE, pe care il acuza ca a lasat partidul in “ofsaid”.

sursa foto: ziartricolorul.ro

„S-tem pusi in fata unui fapt implinit si prea putine putem schimba acum”, a precizat, seara trecuta, Codrin Stefanescu, intr-o emisiune la Antena 3, lamurind „poporul PSD”, dar si intreaga opinie publica, despre cum s-ar fi derulat lucrurile, inainte de anuntul facut, miercurea trecuta, pe 4 noiembrie, de catre Victor Ponta, premierul de la acea vreme.

Astfel, Stefanescu sustine ca Ponta si-ar fi anuntat colegii din conducerea formatiunii chiar in dimineata zilei de miercuri. „L-a informat pe Liviu Dragnea ca-si va da demisia, lasandu-ne masca pe toti. (…) Nu se procedeaza asa. (…) Nu-ti dai demisia tu, luand tot Cabinetul cu tine (…) Noi am fost lasati in ofsaid (…) Toate le uiti si il anunti pe Dragnea cu o ora inainte ca-ti dai demisia, dupa care aflam, toti, muti de la televizor”, a sustinut social-democratul, aratand cu degetul catre Ponta si sustinand ca actualul lider al PSD ar fi incercat sa-l faca pe fostul premier sa renunte la idee.

417 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger