AcasăPoliticaPesedistul Nicusor Constantinescu reclama abuzurile liberalului Eugen Nicolaescu

Pesedistul Nicusor Constantinescu reclama abuzurile liberalului Eugen Nicolaescu

Nicusor Constantinescu il da pe ministrul Eugen Nicolaescu pe mana Comisiei de abuzuri

Eugen Nicolaescu ii razbuna pe liberalii care se plang ca nu vad un ban de la ministrii pesedisti: il lasa pe Nicusor Constantinescu fara fondurile necesare tratarii constantenilor cu afectiuni cardiace.

Nicusor Constantinescu il da pe ministrul Eugen Nicolaescu pe mana Comisiei de abuzuri

„Soliditatea” USL-ului a fost probata, de aceasta data, de presedintele CJ Constanta, social-democratul Nicusor Constantinescu, care l-a reclamat la Comisia de abuzuri pe liberalul din fruntea Sanatatii. Concret, liderul pesedist de la malul marii il acuza pe Nicolaescu ca nu da bani pentru tratamentul pacientilor cardiaci si ca refuza, inca din mai 2012, sa includa Spitalul judetean de urgenta Sfantul Apostol Andrei in „Programul National de Infarct Miocardic Acut (APIMA)”, fara a raspunde macar petitiilor facute de CJ Constanta.

Eugen Nicolaescu a evitat tragerea la raspundere prin trimiterea lui Raed Arafat in locul lui

Chemat la Comisia de abuzuri, pentru audieri, Nicolaescu i-a delegat adjunctului Raed Arafat onoarea, iar acesta a tinut partea ministrului, anuntand ca spitalul constantean nu va primi un sfant: „Odata creat precedentul, sa incepem sa finantam imediat cum apare cineva, inseamna ca pierdem controlul. Asta inseamna ca incepe batutul la cap peste tot, ca «Vreau bani, vreau bani, ca voi nu vreti sa salvati oamenii», ceea ce nu este adevarat”.

author avatar
Simona Badulescu
236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger