AcasăPoliticaPesedistii vor sa-i cumpere pe bugetari cu 10% in plus la salariu

Pesedistii vor sa-i cumpere pe bugetari cu 10% in plus la salariu

Liviu Dragnea ii avertizeaza pe pesedisti ca ori respecta deciziile luate in forurile de conducere, ori zboara din partid

In cinstea viitorului guvern, social-democratii lui Liviu Dragnea PSD incearca sa sleiasca bugetul, pe principiul ”dupa noi, potopul”.

Pesedistii condusi de Liviu Dragnea vor sa lase viitorul guvern tehnocrat fara un sfant

Pesedistii au reusit, ieri, cu ocazia dezbaterii proiectului referitor la cresterea salariilor medicilor, sa adopte in Comisia de munca a Camerei Deputatilor un amendament care mareste cu 10% salariile tuturor bugetarilor, incepand cu data de 1 decembrie a.c. – amendament depus de presedintele Comisiei, deputatul PSD Adrian Solomon. Cu gandul la protestatarii din strada, deputatii PNL si UDMR nu au indraznit sa se opuna, ci doar s-au abtinut de la vot. ”Daca exista banii, nu avem nimic impotriva. Noi nu avem in acest moment datele concrete. Am cerut o amanare si din acest motiv, dar si pentruca poate noul guvern de tehnocrati va gasi banii necesari, astfel incat majorarea sa nu se faca cu taierea masurilor de relaxare fiscala. Ce a facut PSD arata doar cum parjoleste Romania si da o ultima lovitura electorala”, a incercat sa explice poitia liberalilor deputatul PNL Cristina Pocora, care este si vicepresedinte al Comisiei. Interesant este ca reprezentantii Ministerului de Finante (condus de un pesedist, Eugen Teodorovici) care au fost prezenti la dezbateri s-au opus adoptarii amendamentului, pe motiv ca o astfel de majorare ar crea ”o gaura bugetara de aproape 5 miliarde de lei”. Asta in timp ce reprezentantii Ministerului Muncii (condus de social-democrata Rovana Plumb) au sustinut fara rezerve masura.

author avatar
Simona Badulescu
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger