AcasăPoliticaPesedistii se toarna intre ei

Pesedistii se toarna intre ei

Social-democratii isi elimina concurenta din partid cu ajutorul plangerilor penale, reclama liderul PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Social-democratii folosesc plangerile penale ca arma politica

In vremea de glorie a PSD-ului, taberele din partid isi rezolvau barbateste conflictele, apeland de multe ori chiar la lupte corp la corp.  Memorabila in acest sens  ramane scena de la Congresul din 2005, cand Victor Ponta si Marian Vanghelie s-au alergat prin sala si s-au amenintat cu bataia. Timpul a trecut, iar pesedistii si-au pierdut curajul si elenul de altadata. Sau au devenit mai perfizi si si-au perfectionat tehnica de lupta. Cel putin asta reiese din „denuntul” public facut de „baronul” Mircea Govor, care sugereaza ca mai toti colegii lui s-au transformat peste noapte in „turnatori”. „De cand s-au introdus in statut aceste criterii de integritate, competitia din partid a degenerat intr-o concurenta neloiala”, a sustinut liderul PSD Satu Mare, intr-un interviu acordat presei locale. „Incerci sa atragi un politician in sfera penala, ca mai apoi sa ii iei locul in fruntea partidului”, a explicat Govor care este noua tactica in PSD, mentionand ca vorbeste atat din experienta, cat si din ceea ce a vazut in alte judete. „Au fost situatii in care unii, daca au o ocupatie oarecare si sunt in contact cu oamenii, un avocat de exemplu, umbla pe la colegii din partid incercand sa-i determine sa faca plangeri impotriva ta ca sa poata sa-ti ia locul. O chestie marsava, o dovada de lipsa de bun simt. S-au creat tot felul de probleme de genul acesta. Sunt de parere ca viata politica ar trebui sa se desfasoare pe un teren normal, nu prin astfel de manarii prin care incerci sa atragi un politician in sfera penala”, a conchis Mircea Govor.

Kovesi isi mareste efectivul de procurori

Directia Nationala Anticoruptie nu mai face fata la volumul mare de munca. In aceste conditii, DNA va organiza, in octombrie, interviuri pentru ocuparea a 56 de posturi de procurori, dintre care 28 la structura centrala si restul in serviciile teritoriale. Magistratii interesati pot sa-si depuna CV-ul si trei-cinci lucrari reprezentative din activitatea anterioara la sediul institutiei, pana pe 25 septembrie, se arata in anuntul postat pe site-ul Directiei Nationale Anticoruptie.

[poll id=”1066″]

author avatar
National
1.006 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger