AcasăPoliticaPesedistii, satui de tehnocrati

Pesedistii, satui de tehnocrati

Pesedistul Ninel Peia vrea sa-l schimbe pe tehnocratul Bogdan Aurescu cu un politician ca Titulescu sau Maiorescu in fruntea Externelor

Deputatul PSD Ninel Peia este nemultumit de ministrul Bogdan Aurescu, pe care il catalogheaza drept un functionar ”deosebit” si atat.

Pesedistul Ninel Peia vrea sa-l schimbe pe tehnocratul Bogdan Aurescu cu un politician ca Titulescu sau Maiorescu in fruntea Externelor

Ministrul nostru de Externe, Bogdan Aurescu nu are anvergura necesara functiei, sustine Peia: ”Si-a pus drept blazon faptul ca a castigat Platoul continental de la Marea Neagra si acum crede ca se poate trage de sireturi cu Titulescu (…) Alura, tinuta si pregatirea Domniei Sale sunt acelea ale unui director dintr-un minister al uneia dintre tarile ce compun, pe la margini, Uniunea Europeana. Asa este vazut, asa este tratat”. Pornind de la cazul Aurescu, Peia critica numirea tehnocratilor in functii rezervate prin definitie unor adevarati oameni de stat: ”Ganditi-va ca acesta ar urma sa stea, in memoriile veacurilor, alaturi de Mihail Kogalniceanu , Ion C. Bratianu, Titu Maiorescu, Alexandru Vaida Voievod sau Nicolae Titulescu. Realizati ridicolul?

Bogdan Aurescu

Langa toti acesti mari barbati de stat, va straluci tehnocratul Bogdan Aurescu cu urmatoarele realizari: subordonari – fara numar, initiative proRomania – zero”. Doar dintr-o pura greseala, probabil, pesedistul Peia uita insa sa-i nominalizeze pe marii barbati de stat care misuna in prezent pe scena politica romaneasca. Politicieni pregatiti in orice clipa sa demonstreze natiei si tehnocratilor care si-au luat nasul la purtare ce va sa zica un ministru profesionist si cu anvergura europeana, se intelege.

author avatar
Simona Badulescu
230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger