AcasăPoliticaPesedistii sa pregatesc sa le dea lovitura de gratie liberalilor la europarlamentare!

Pesedistii sa pregatesc sa le dea lovitura de gratie liberalilor la europarlamentare!

Desi s-au scurs doi ani de la formarea USL, social-democratii lui Victor Ponta tot nu s-au impacat cu principiul paritatii impus de liberali, considerand ca li s-a facut o mare nedreptate.

Rovana Plumb sustine ca PSD poate sa obtina jumatate din mandatele de europarlamentar

Obligati in repetate randuri sa cedeze in fata partenerilor de la PNL, pesedistii asteapta prima ocazie ca sa se razbune. Si ce prilej mai bun decat europarlamentare din primavara viitoare, cand cele doua formatiuni, care apartin unor familii europene adversare, vor candida separat. ”Umilinta”.

Acesta este cuvantul de ordine in filialele social-democrate, dupa cum sustin surse de la varful partidului, care au mai precizat ca liberalii vor simti pe pielea lor forta masinariei PSD. Ca sa nu li se bata obrazul dupa europarlamentare, pesedistii au transmis niste semnale inspre PNL, cel mai recent avertisment venind din partea ministrului Mediului, Rovan Plumb. Concret, aceasta a declarat ca PSD, ca ”motor politic”, isi propune sa obtina un scor de cel putin 47%, liberali fiind creditati cu putin peste 20%.

author avatar
Adelina Ionicel
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger