AcasăPoliticaPesedistii, retinuti la motiune

Pesedistii, retinuti la motiune

Conducerea PSD le-a interzis parlamentarilor social-democrati sa voteze la motiune

Parlamentarii PSD vor asista, astazi, la dezbaterea motiunii de cenzura, dar nu vor vota. ”Este treaba opozitiei sa obtina voturile necesare”, a motivat decizia Rovana Plumb.

Conducerea PSD le-a interzis parlamentarilor social-democrati sa voteze la motiune

Problema este ca argumentul a fost deja demontat tot de pesedisti. Care, pe vremea guvernarii Boc, nu aveau suficiente guri ca sa infiereze ”arestarea in banci” a parlamentarilor puterii cu ocazia fiecarei motiuni de cenzura. Iar ca dovada ca lucram cu materialul clientului, il vom cita chiar pe Victor Ponta – cel care le interzice acum parlamentarilor PSD sa voteze la motiunea de cenzura depusa de PNL. ”Macar o parte dintre parlamentarii puterii sa aiba curaj si demnitate in acest al 12-lea ceas, sa se ridice din banci impotriva ordinelor de partid si sa-si faca datoria fata de cei care i-au trimis in Parlament”, reclama Ponta in 7 martie 2011, inaintea unei motiuni de cenzura depusa contra Guvernului Boc. ”Am impresia ca este o operatiune de luare de ostatici pe care PD-L a facut-o, tinandu-i in banci pe parlamentari”, ii tinea isonul Adrian Nastase, presedinte al Consiliului National din PSD la aceea vreme. Acestea fiind declaratiile pesedistilor, orice alt comentariu este de prisos. De adaugat ar mai fi doar ca pesedistii au renuntat la mitingul pro-Ponta, programat sa se desfasoare astazi concomitent cu dezbaterea motiunii de cenzura – decizie luata dupa ce liberalii au anuntat ca au contramandat mitingul lor de protest, pentru a preveni astfel orice incidente.

Deputat PSD isi lasa balta partidul si sustine motiunea PNL-ului

Deputatul sibian Gheorghe Roman renunta la PSD si trece de partea fostului sau primar, Klaus Iohannis: ”Doresc sa va fac cunoscut ca am decis sa sustin motiunea initiata de PNL”, a anuntat acesta, precizand si ca a demisionat din PSD. Un alt deputat pesedist, Marian Avram (Tulcea) s-a revoltat si el impotriva consemnului de a ramane lipiti de banci si a anuntat ca va vota la motiune.

[poll id=”1022″]

author avatar
Simona Badulescu
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger