AcasăPoliticaPesedistii isi dau la cap pentru putere

Pesedistii isi dau la cap pentru putere

Social-democratii au o mare „calitate”. Pricep greu si uita repede. Fara sa tina cont de experientele nefericite din trecut, pesedistii au inceput sa-si scoata ochii unii altrora, ignorand faptul ca alesul lor nu s-a instalat inca la Cotroceni.

Liviu Dragnea, prins la mijloc in conflictul dintre Olguta Vasilescu si Ioan Rus

De cand se stiu ei, pesedistii si-au dat peste nas cu scorurile din alegeri. Oficial, toti vorbesc de binele formatiunii politice si de mizele electorale. In realitate insa, totul se reduce la influenta pe care anumiti lideri de organizatii o exercita asupra partidului. Si acum, social-democratii recunosc cu mana pe inima ca nu inteleg de ce brasoveanul Constantin Nita se invarte de functii – si in partid, si in Executiv, desi filiala pe care o conduce este tot timpul codasa. Pentru ca genul acesta de situatii sa nu mai apara si dupa 16 noiembrie, pesedistii au luat-o de pe acum cu cearta. Tonul l-a dat primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, care l-a iertat pe Nita, doar ca sa stearga pe jos cu Ioan Rus, un alt perdant de cursa lunga.

Olguta Vasilescu

„Noi suntem foarte suparati pe Ardeal ca de fiecare data noi castigam si ardealul pierde. (…) Ioan Rus poate sa fie un bun ministru, dar nu este un bun organizator de partid”, a declarat Olguta Vasilescu. Oarecum ironic, in apararea lui Rus a sarit ministrul delegat pentru Dialog Social, Aurelia Cristea.  Lider al organizatiei municipale PSD Cluj-Napoca, Cristea nu a dorit sa intre intr-o disputa cu Olguta Vasilescu, preferand doar sa promita o mobilizare mai buna pentru turul doi. In conflictul Dolj-Cluj a fost implicat, cu sau fara voia lui, si presedintele executiv al PSD Liviu Dragnea. Care, desi a recunoscut ca nici el nu este multumit de rezultatul din Transilvania, le-a cerut colegilor sa amane genul acesta de discutii dupa alegeri. „In Transilvania exista o situatie putin diferita. (…)

Ioan Rus

Eu plec de la ideea ca fiecare organizatie inca mai are potential, fiecare organizatie a inteles ceea ce nu a facut bine”, a incercat Drganea sa linisteasca apele in partid.

[poll id=”878″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.859 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger