AcasăPoliticaPesedistii il reevalueaza pe Antonescu: E fraier, deci bun de presedinte!

Pesedistii il reevalueaza pe Antonescu: E fraier, deci bun de presedinte!

Incalziti timp de noua ani de Traian Basescu, social-democratii au ajuns la concluzia ca loviturile lui Crin Antonescu sunt ca niste mangaieri parintesti pe cap.

Crin Antonescu are sanse sa ajunga presedinte pentru ca nu este ”un animal politic”

Desi isi doresc foarte mult un candidat al lor, pur-sange, pesedistii au lasat-o mai moale cu presiunile asupra lui Victor Ponta, dand semne ca s-au impacat cu ideea ca vor defila la bratul lui Crin Antonescu in 2014. Mai mult, social-democratii au preluat din zbor declaratia vicepremierului Liviu Dragnea, potrivit careia liderul PNL nu este un pericol pentru PSD, si au trandus-o pe intelesul tuturor membrilor de partid. Asa a luat nastere un adevarat curent pro-Crin in partidul condus de Victor Ponta. ”Este adevarat ca Antonescu nu are stofa de prezidentiabil. O spun ai lui, nu numai noi. Dar tocmai aceasta delasare, aceasta moliciune il recomanda. Crin Antonescu nu-si va permite sa-si incalce atributiile, sau sa faca smecherii cu Constitutia”, ne-a declarat un lider social-democrat.

Ii pregatesc deja suspendarea

Totodata, acesta a dezvaluit ca PSD are deja un plan prin care sa-l puna la respect pe Antonescu, in cazul in care acesta ar incerca sa devina un presedinte ”jucator”. ”Il suspendam! Scurt, fara drept de apel. Crin Antonescu nu este parsiv si malefic ca Traian Basescu. In situatii de criza, Antonescu nu stie sa se descurce. Este mai fraier, politic vorbind. Deci nu va fi greu sa-l neutralizam”, a mai precizat pesedistul.

[poll id=”642″]

author avatar
Adelina Ionicel
1.204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger