AcasăPoliticaPesedistii il baga pe Tariceanu pe gatul liberalilor

Pesedistii il baga pe Tariceanu pe gatul liberalilor

Inflatie de lideri in PNL. In mai putin de 24 de ore, liberalii s-au ales cu doi noi presedinti, pe langa cel in functie: Klaus Iohannis, care s-a autopropus, si Calin Popescu Tariceanu, pe care l-au propus pesedistii.

Pesedistii fac campanie in PNL pentru Calin Popescu Tariceanu

Pentru cei care au uitat, Crin Antonescu este in continuare presedintele PNL. Cat va mai sta in aceasta functie nu se stie, cert este ca taberele politice au inceput deja sa faca jocurile pentru a-si impune favoritul.  In timp ce din zona de dreapta se face un lobby intens pentru Klaus Iohannis, social-democratii ii sfatuiesc pe liberali sa mearga pe mana lui Calin Popescu Tariceanu.  Nu de alta, dar odata instalat Tariceanu in fruntea PNL, Ponta si ai lui se pot jura ca USL-ul este mai viu ca niciodata.  In consecinta, PSD a demarat  o adevarata campania  pro- Tariceanu, primul pas fiind facut de deputatul Dan Tudorache.

„Cel mai potrivit pentru functia de presedinte al PNL este Calin Popescu Tariceanu. Ca fost presedinte al PNL, inca din 2012 el a admis ideea ca ar putea candida la alegerile prezidentiale din 2014. Cum peisajul politic se schimba cu repeziciune e de asteptat ca Tariceanu sa joace un rol important in perioada imediat urmatoare”, sustine parlamentarul PSD.  Mergand mai departe,  Tudorache ii indeamna pe fostii parteneri de guvernare sa nu se incurce cu Klaus Iohannis, despre care spune ca „nu va depasi conditia de primar – bun gospodar”.  „Iohannis are o problema majora cu comunicarea. Toata lumea stie ca lui Iohannis nu ii place sa se auda vorbind si ca discursurile sale sunt prea scurte si lipsite de forta, ceea ce nu da deloc bine unui politician ce se vrea in fruntea unui partid”, a mai precizat pesedistul.

author avatar
Adelina Ionicel
1.010 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger